2024'ün En Sevilen Baskılı Hoodie Modelleri

baskili-hoodie-trendleri

Pandemi döneminden sonra rahat giyime olan ilgi iyice yükselişe geçti. Modanın gidişatını tamamen değiştiren bu sokak stili, rahat giyim kombinleri 2024 yılında da oldukça trend bir şekilde devam edeceğe benziyor. 2024’te baskılı hoodieler sokak modasından profesyonel ortamlara kadar her yerde karşımıza çıkıyor. En sevilen baskılı hoodie modelleri arasında, sırt baskılından 3D baskılara, hayvan baskılarından basic tasarımlara kadar geniş bir yelpaze bulunuyor. Gelin, bu trendleri daha yakından inceleyelim ve 2024'ün moda dünyasında neler olup bittiğine dair bir fikir edinelim.

Sırt Baskılı Hoodie Modelleri

Sırt baskılı hoodieler bu yıl büyük baskı alanları ile karşımıza çıkıyor. Hoodienin arka bölümünün yarısından fazlasını kaplayacak ön bölümde minimalist arka tarafta ise dikkat çekici baskıları bol bol göreceğiz. Bu tasarımlar genellikle bir slogan veya mesajı ön plana çıkarmak için kullanılıyor. Bunun yanı sıra, sanat eserlerine atıfta bulunan tasarımlar da kullanılmaya başlanıyor.  Sırt baskılı hoodie'ler, kişisel ifadenin güçlü bir yolu olarak genç ve genç hisseden gardroplarda bol bol yer alacak!

Hayvan Baskılı Hoodie Modelleri

Doğa ve hayvan severler için hayvan baskılı hoodie'ler, 2024'ün gözde trendlerinden biri. Vahşi hayvanlardan evcil dostlarımıza kadar geniş bir çeşitlilikteki hayvan baskıları, doğa ile olan bağımızı kutluyor ve stilimize yansıyor. Ancak bununla sınırlı değil. 2024 baskılı hoodie modasında minimalist hayvan figürleri geride kalıyor. Bunun yerine yaratıcı, kişiliğinizi yansıtan hayvan baskılı hoodie modelleri sezonlarda bize eşlik edecek. Almicrab hayvan baskılı hoodie modellerine göz atmayı unutmayın!

Basic Hoodie Modelleri

Minimalist moda anlayışının yükselişi ile birlikte, basic hoodieler sadelik arayanlar için ideal bir seçenek haline geldi. Tek renk ve sade tasarımlar, hem erkekler hem de kadınlar için şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor. Basic hoodilerin en güzel avantajı tarzınıza hemen ayak uydurması. Kombininize eşlik edecek diğer parçalar ile çabasız şıklık stilinden, abartılı moda anlayışına kadar her duruma basic hoodie modeliniz eşlik edebilir. Üstelik hem ofiste, hem sokak tarzında, hem de evde kendinizi iyi hissetmenizi sağlarlar.

Renkli Hoodie Modelleri

Renkli hoodie'ler, karanlık kış günlerini aydınlatıyor ve ilkbaharın enerjisini yansıtıyor. Canlı ve parlak renklerden pastel tonlara kadar, renkli hoodie'ler her zevke hitap ediyor. Bu hoodie'ler, gardırobunuzda renkli bir dokunuş eklemek isteyenler için mükemmel bir tercih. Almicrab renkli hoodie modelleri aradığınız her rengin her tonuna karşılık veriyor. Klasik severler için siyah, beyaz, kahverengi tonlarını barındıran basic hoodie koleksiyonumuz, ilgi çekici renklerle sıradışı ruhunu stiline yansıtmak isteyenler için baskılı hoodie ve baskısız hoodie koleksiyonumuza göz atabilirsiniz!

Oversize Baskılı Hoodie Modelleri

Her bedene ve her kombine ayrı yakışan baskılı oversize hoodie modelleri bu yıl da bizimle! 2024’ün en sevilen hoodie çeşitleri arasında şimdiden ilk sırada yerini alan oversize hoodiler bu yıl baskılı modeller ile öne çıkıyor. Motivasyonu tüm gün üzerinde taşıyıp bakan herkese vermek istediğiniz mesajı gösteren slogan baskılı oversize hoodie modelleri stillere tatlı bir ego katıyor. Arkası baskılı oversize hoodie modelleri ise geçen yıl başlayan trendini daha da yukarı çıkararak sürdüreceğe benziyor. İster minimalist ister abartılı bir tarzınız olsun oversize hoodie modelleri bu yıl da her bedenin vazgeçilmez kombin tamamlayıcısı olacak!

Retro & Vintage Tasarım Hoodie Modelleri

Zamana meydan okuyan bu hoodie modelleri üzerinize giydiğiniz andan itibaren stiliniz hem modern bir görünüme kavuşturuyor hem de geçmişin kült öğeleriyle karakterinizi yansıtıyor. Retro hoodie modellerinde renk skalası olarak özellikle pastel renkler öne çıkıyor. Eskitme tasarım stili ile yapılan baskılar ise taşıdığınız mesajın zamanını yansıtıyor adeta. Sokak stilinizde bir fark yaratmak için hoodie satın alırken bu eğlenceli hoodie modellerini mutlaka göz önünde bulundurun. Sizin ruhunuz hangi yılı yansıtıyor? Almicrab’in zamansız hoodie modellerinden stilinizi yansıtan en doğru hoodieyi bulmanız için yüzlerce seçeneğiniz var. Yazıyı bitirdikten sonra sitede bir keşfe çıkmayı unutmayın!

 

Heyecanla beklediğimiz, baharın cazibe unsuru sweatshirt modellerini gardıroplarımızdan çıkarma vakti geldi! Üstelik bu parçalar yeni sezonda giderek artan popülerlikleri ile dünyaca ünlü markaların radarına girdi ve çoktan yepyeni detaylarla zenginleşti bile. Sen de gardırobunu yepyeni modeller ve trend renklerle zenginleştirmeye ne dersin? Cool görünümleri kadar konforlu kullanımları ve pratiklikleriyle de öne çıkan sweat modellerini bahar koleksiyonuna eklemeye hazırlan! Senin için sezon trendleriyle tasarlanmış seçenekler ve popüler markaların referansıyla harika modeller seçtik. Ürünleri keşfet, sweatshirt kombinlerine yeni bir soluk getir!

Etiketler: baskılı hoodie, hoodie modelleri, hoodie
Mart 26, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Çerez metnimizin ayrıntılarına ulaştırmak için tıklayınız.